Beter slapen

Goed slapen is voor ieder mens belangrijk: iedereen wil zich overdag fit voelen en niet uitgeput. Slaapproblemen kunnen leiden tot prikkelbaarheid en hebben invloed op uw stemming. Dit kan gevolgen hebben voor uw werk, relaties en uw zelfvertrouwen. Herkent u dit? Wilt u graag beter slapen? Misschien is deze slaaptraining dan iets voor u.      

Werkwijze

In deze groepstraining leert u in 6 weken uw slaapgewoonten onder de loep te nemen en uw slaappatroon gunstig te beïnvloeden. De volgende onderdelen komen aan bod:
– informatie over slaap
– leren ontspannen
– je slaapgewoonten onderzoeken
– denkbeelden over slaap veranderen
– vaardigheden om je slaap positief te beïnvloeden
De technieken uit de training zijn ontleend aan bewezen effectieve interventies voor de preventie van depressie en angst. Er wordt gewerkt met een cursusmap met achtergrondinformatie en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Dit neemt ongeveer een half uur tot een uur per dag in beslag.

Voor wie?

Voor iedereen die (al langere tijd) slaapproblemen ervaart en wil leren beter te slapen. Hier is geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Indien u bij Reflexxie in behandeling bent, kunt u uiteraard ook de training volgen. Overleg met uw behandelaar.

Praktische informatie

Data: neem contact op voor actuele startdata.
Aantal bijeenkomsten: 6 bijeenkomsten van 2 uur.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10.
Kosten: €235 (incl. btw) en inclusief cursusmateriaal

Aanmelding

Voor informatie of aanmelding kunt u mailen naar info@reflexxie.nl of kunt u bellen naar 070-3698704. Er volgt dan een kort telefonisch kennismakingsgesprek waarin we informatie geven over de training en met u bespreken of de training bij u aansluit.