Reflexxie Care

Reflexxie Care is een bedrijf met hoog opgeleide professionals met een passie voor het vak en gericht op de particuliere markt in de regio Voorburg, Den Haag, Leidschendam en Rijswijk. Wij zijn een bedrijf dat training & assessment biedt, en ook coaching & mediation. Onze expertise ligt daarnaast in relatietherapie, EMDR en counseling. Er is geen verwijsbrief van uw huisarts nodig en de wachttijden zijn minimaal. Binnen het team van Reflexxie Care hanteren wij een positieve mensvisie en is onze missie om de klant centraal te stellen en op maat te werken. Waarden als integriteit, authenticiteit, congruentie en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Nieuw aanbod

Runningtherapie
Running, hardlopen, is een bewezen effectief methode om stemmingsproblemen te verminderen. Gecontroleerd en begeleid, leert u in deze training om uw conditie stapsgewijs op te bouwen. De training vindt plaats op dinsdagmiddag om 17.30 uur. Er wordt van u verwacht dat u goed schoeisel heeft en passende kleding. U dient minimaal 1x per week hard te lopen naast de begeleide sessie.
Voorafgaand aan de training vindt een gratis kennismakingsgesprek plaats van 20 minuten.
Kosten: €175 incl. BTW voor 10 sessies.

Zelfbeeldtraining ‘Verbeter uw zelfbeeld in 7 stappen’
Deze training wordt een aantal maal per jaar gegeven op verschillende dagen en tijden. In de training leert u aan de hand van een aantal oefeningen de spotlight te leggen op positieve kanten van uzelf, zodat u zich beter gaat voelen over uzelf. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van anderhalf uur en maximaal 10 deelnemers.
Kosten: €295 incl. BTW en werkboek (á €20,-)

Supervisie Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) – totaalpakket
Wij kunnen een heel supervisietraject verzorgen om je BAPD te halen. Het hele traject bestaat uit 20 supervisie-uren en 3 beoordeelde casussen.
Kosten:
€3150 indien het bedrag in 3 gelijke termijn betaald wordt (vooraf, na 10 sessies en aan het eind)
€2950 indien het bedrag in één keer voorafgaand aan de supervisies betaald wordt
De kosten zijn inclusief voorbereidings– en beoordelingstijd van de supervisor.

Het team van Reflexxie Care

Naast ons eigen team (klik HIER) werkt ook voor Reflexxie Care:

 

 

Dhr. drs. H. (Hergen) Schuringa, GZ-psycholoog, gecertificeerd Mindfulness- en Compassietrainer