Relatietherapie

Komt u er samen niet meer uit? Heeft u constant ruzie? Of kan uw relatie gewoonweg een oppepper of meer verdieping en verbondenheid gebruiken?
Reflexxie Care kan u helpen bij uw relatieproblemen. Wij hebben behandelaren die zijn gespecialiseerd in relatietherapie en die graag met u werken om de relatie te verbeteren. In onze behandeling leert u om op een andere manier naar elkaar en naar uzelf te kijken. Samen aan het werk om tot betere communicatie te komen en intimiteit te vergroten.

Werkwijze

Onze expertise ligt in EFT (Emotionally Focussed Therapy) voor paren. Deze therapie richt zich op het versterken van de emotionele band en het oplossen van negatieve interactiepatronen. De grondlegger van de EFT is Sue Johnson. Haar boek Houd me Vast geeft veel handvatten.
De relatietherapie is voor stellen en echtparen, zowel heteroseksueel als homoseksueel. Wij behandelen op maat en gaan uit van een positieve mensvisie. Privacy is daarin een zeer belangrijk.

 

Kosten

Kennismakingsgesprek | 20 minuten | gratis
Sessie | 60 minuten | €180

Aanmelding

U kunt zich aanmelden per mail via info@reflexxie.nl of per telefoon onder kantoortijden op 070-3698704. Wij behandelen uw aanmelding vertrouwelijk.